Intigritetspolicy

Din integritet är av yttersta vikt för oss på Golden Safety, och vi vill försäkra dig om att din personliga information hanteras på ett ansvarsfullt och säkert sätt. Nedan följer en översikt över vår integritetspolicy och hur den påverkar dig som användare av vår webbplats och våra tjänster:

Insamlad information: När du använder vår webbplats samlar vi in specifik personlig information för att förbättra din användarupplevelse. Detta inkluderar din IP-adress, typ av webbläsare, de sidor du besöker och den tid du spenderar på varje sida. Dessutom samlar vi frivilligt lämnad information såsom namn, e-postadress, telefonnummer och leveransadress i samband med registrering av konto eller genomförande av beställningar.

Användning av information: Den information vi samlar in används för att effektivt tillhandahålla och förbättra våra tjänster. Vi använder den för att administrera ditt konto, behandla beställningar, leverera produkter och kommunicera med dig om din order och vår service. Dessutom kan vi använda din information för att skicka marknadsföringsmeddelanden om våra produkter och tjänster, men du har alltid möjlighet att avbryta prenumerationen på sådana meddelanden.

Delning av information: Vi försäkrar dig om att vi aldrig delar din personliga information med tredje part utan ditt uttryckliga medgivande, förutom när det är nödvändigt för att tillhandahålla våra tjänster eller i enlighet med lagliga krav.

Dataskydd: För att säkerställa skyddet av din personliga information vidtar vi en mängd lämpliga säkerhetsåtgärder. Genom användning av krypteringsmetoder och avancerade säkerhetstekniker ser vi till att dina data är väl skyddade. Vi lagrar endast din information så länge det är nödvändigt för att uppfylla de syften som beskrivs i denna policy.

Ändringar i integritetspolicyn: Vi förbehåller oss rätten att uppdatera vår integritetspolicy med jämna mellanrum. Den senaste versionen kommer alltid att vara tillgänglig på vår webbplats. Vi rekommenderar att du regelbundet granskar policyn för att hålla dig informerad om eventuella ändringar.

Kontakta oss: Har du några frågor eller funderingar är du mer än välkommen att kontakta oss här. Vi finns här för att hjälpa till och säkerställa att din upplevelse hos oss är så säker och bekväm som möjligt.