Köp & Leveransvillkor

  1. Allmänt: Dessa köp- och leveransvillkor gäller för alla beställningar från Golden Safety’s e-handelsplattform. Genom att göra en beställning accepterar kunden villkoren i sin helhet.
  2. Beställning: En beställning betraktas som bindande för kunden och Golden Safety så snart ordern har bekräftats och betalningen har mottagits.
  3. Priser och Betalning: Alla priser anges i svenska kronor och inkluderar moms. Betalning kan göras med de betalningsalternativ som anges på webbplatsen.
  4. Leverans: Leveranstiden kan variera och anges tydligt vid beställning. Golden Safety ansvarar inte för förseningar som orsakas av fraktbolaget eller andra omständigheter utanför företagets kontroll.
  5. Returer och Återbetalningar: Kunden har rätt att returnera varor inom 30 dagar från mottagandet för återbetalning eller utbyte. Varan måste returneras i oskadat skick och i originalförpackning. Vi erbjuder alltid fria returer. Återbetalningar behandlas inom 14 dagar efter mottagandet av den returnerade varan. Vi genomför återbetalningen via samma betalningsmetod som används vid köpet.
  6. Garanti: Golden Safety ger garantier enligt gällande lagar och förordningar. Kunden ombeds kontakta kundtjänst om det uppstår problem med varan.
  7. Dataskydd och Sekretess: Kundinformation behandlas enligt Golden Safety’s integritetspolicy.
  8. Ändringar i Villkoren: Golden Safety förbehåller sig rätten att ändra dessa villkor med förvarning till kunden.
  9. Tillämplig Lag: Tvister som uppstår i samband med dessa villkor ska avgöras enligt svensk lag.

Genom att fortsätta använda vår webbplats och genomföra beställningar bekräftar kunden att de har läst och godkänt dessa köp- och leveransvillkor.